0
Language

FEINA DE CONFINAMENT

No val quedar a casa a esperar que passarà

Joan Llorenç Bota Rotger

Lluny de passar el temps de confinament aturats a casa, hem decidit posar ordre a un parell de feines d'aquestes que feia molt de temps que estaven per fer però mai arribava el moment de fer-les.

Una d'elles ha estat el redisseny complet de la nostra plana web, eliminant apartats i explicacions extenses, per oferir una plana més visual i atractiva perquè pegant una ullada puguis veure realment les coses que feim. I seguint consells de professionals també hem decidit incloure un blog (el que estàs llegint) al projecte. Un espai que ens ajudarà a presentar productes i fer algunes ressenyes més elaborades d'aquells temes que ens agradaria destacar.També estam implementant una tenda en línia, però com que som un poc nous en el tema, encara no la tenim activa. Anirem informant dels avanços.

Idò, esperam que aquesta sigui la primera entrada de moltes i que us sigui d'ajuda a l'hora de triar alguns productes o serveis.

Procurarem fer entrades en català i castellà. Molts dels nostres clients són castellanoparlants, alguns serveis els volem destinar a la venda en línia i serà més fàcil així arribar a més públic. Però els temes més locals els anirem fent en català perquè ens és molt més còmode i proper.


#Impremta #General #Català